Νέα συνεργασία στον τομέα της ενέργειας

Μετά από μακροχρόνια επιτυχημένη πορεία στον κατασκευαστικό τομέα των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, η εταιρία μας, το Νοέμβριο του 2019, κλείνει μια μεγάλη συμφωνία με την ELPEDISON, τον μεγαλύτερο πάροχο ολοκληρωμένων λύσεων ενέργειας στην Ελλάδα.

Η κίνηση αυτή σηματοδοτεί νέους ορίζοντες στην εξυπηρέτηση των πελατών μας, καθώς η K-TECH εισέρχεται δυναμικά το χώρο της ενέργειας, παρέχοντας συμβουλευτικές – κι όχι μόνο – υπηρεσίες. Στηρίζουμε, επίσης, τις εναλλακτικές μορφές ενέργειας, καθώς η ELPEDISON παράγει ένα σημαντικό ποσοστό της ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώνεται σε πανελλαδικό και βαλκανικό επίπεδο, πάντα όμως με ορίζοντα το σεβασμό στο περιβάλλον.
Επικοινωνήστε μαζί μας, στα στοιχεία που φαίνονται ακολούθως, για να σας ενημερώσουμε για τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα της μετάβασης των λογαριασμών σας του ηλεκτρικού ρεύματος και του φυσικού αερίου στην ELPEDISON, καθώς και των δικαιολογητικών που απαιτούνται, ανά διαδικασία. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ελκυστικά κι ανταγωνιστικά πακέτα προσφορών, τα σταθερά και τα έκτακτα ανά περιόδους.
Εσείς μας στέλνετε τον τελευταίο εκκαθαριστικό σας λογαριασμό από τον τωρινό προμηθευτή σας κι εμείς σαν απαντάμε με μια οικονομική προσφορά, όπου θα φαίνονται αναλυτικά τα στοιχεία που επισημαίνουν την αποδοτικότητα (οικονομική, λειτουργική, κτλ.) κατά τη μετάβαση στην ELPEDISON.
Οι ανάγκες σας είναι για εμάς αντικείμενο έρευνας κι αναζήτησης συνεχώς νέων αποδοτικότερων λύσεων. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!
Στοιχεία επικοινωνίας:
K-TECH
Τεχνική & Εμπορική Εταιρεία
Τηλ.: 2104010100
Fax: 2104010101
Website: www.ktech.gr
Δείτε το και στο YouTube:
https://www.youtube.com/watch?v=ZnX7mq1V6a4&t=20s
By |2020-03-05T12:46:45+02:003 Ιανουαρίου, 2020|News|