Ιστορικό

Η εταιρία K-TECH, εδρεύει στον Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας, στην οδό 25ης Μαρτίου 49. Ιδρύθηκε από τον Σταμάτιο Κωνσταντά και αποτελεί μετεξέλιξη του τεχνικού γραφείου «ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΣ» και την διάσπαση της τεχνικής εταιρίας «ELECTRO TECH SYSTEMS», που δραστηριοποιήθηκε από το 1996 στο χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, των κατασκευών, καθώς και του εμπορίου ηλεκτρολογικού υλικού.

Προφίλ

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στη μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή ηλεκτρομηχανολογικών έργων, εγκαταστάσεων συστημάτων ασφαλείας (κάμερες, συναγερμός, πυρανίχνευση), υδραυλικών έργων, καθώς και εγκαταστάσεων κλιματισμού.
Είναι ένας δυναμικός οργανισμός, που διαρκώς εξελίσσεται, εφαρμόζοντας τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας και της επιστήμης, έτσι ώστε να διατηρεί υψηλή ικανότητα ανταγωνισμού σε σχέση με τις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της αγοράς στους τομείς αυτούς.
Διαθέτει όλο τον αναγκαίο σύγχρονο εξοπλισμό, καθώς και το ειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, ώστε να παρέχει το υψηλής ποιότητας έργο, που έχει γίνει πλέον παράδοση αυτής, ώστε να μπορεί να εγγυάται έτσι τον ολικό έλεγχο ποιότητας σε όλη την διάρκεια και τα στάδια του έργου.
Σε όλη την διάρκεια λειτουργίας της, η εταιρία μας παρέχει στους πελάτες της υπηρεσίες, διατηρώντας απόλυτη ανεξαρτησία από τα εμπορικά συμφέροντα προμηθευτών και κατασκευαστών υλικών και εξοπλισμού, διασφαλίζοντας πλήρως τα συμφέροντα των πελατών της και προσφέροντας έτσι συμβουλές και υπηρεσίες, ανεπηρέαστες από τέτοιου είδους συσχετίσεις και με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των πελατών της.

Στόχος μας

Είναι η επιθυμία μας να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με ένα μοναδικό και αποτελεσματικό τρόπο.
Η μακροπρόθεσμη επιτυχία μας, απαιτεί την απόλυτη δέσμευσή μας για υψηλά επίπεδα απόδοσης και παραγωγικότητας, για αποδεκτή συνεργασία, υιοθετώντας νέες ιδέες.
Επίσης, για την επιτυχία πιστεύουμε ότι χρειάζεται εταιρική συμπεριφορά, υψηλού επιπέδου, προς όλους τους συνεργάτες μας, καθώς και το περιβάλλον το οποίο επηρεάζουμε.
Αυτή είναι η πορεία που χαράζουμε για βιώσιμη κι επικερδή ανάπτυξη, για δημιουργία αναλλοίωτης αξίας για τους μετόχους μας, τους ανθρώπους μας και τους επιχειρηματικούς μας συνεργάτες.

Υπηρεσίες

Παρέχουμε υπηρεσίες τεχνικού συμβούλου και αναλαμβάνουμε την επίβλεψη και διοίκηση (management) πολύπλοκων ηλεκτρομηχανολογικών τεχνικών έργων, εγκαταστάσεων συστημάτων ασφαλείας (κάμερες, συναγερμός, πυρανίχνευση), υδραυλικών έργων, καθώς κι εγκαταστάσεων κλιματισμού.
Η μεγάλη εμπειρία του επιστημονικού μας δυναμικού στην μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή πολύπλοκων έργων εγγυάται την σωστή εκτέλεση των καθηκόντων που θα μας αναθέσετε.
Κατασκευές ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων
Η εταιρία μας διαθέτει ειδικευμένα συνεργεία για σωστές τεχνικά κατασκευές. Οι τεχνίτες των συνεργείων μας είναι αδειούχοι και με πολύχρονη πείρα στο πεδίο εργασίας τους. Όλα τα συνεργεία μας επιβλέπονται από μηχανικούς κατά την διάρκεια των εργασιών.
Τα υλικά που χρησιμοποιούμε στην κατασκευή είναι από πιστοποιημένους προμηθευτές και ελέγχονται από εμάς σχολαστικά για την τήρηση των προδιαγραφών του έργου.
Επίσης, με το πέρας των εργασιών εκπαιδεύουμε τον πελάτη στην σωστή λειτουργία της εγκατάστασης και συντάσσουμε πρόγραμμα συντήρησης αυτής.
Κατασκευάζουμε τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις στους παρακάτω τομείς:
ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ
ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ
PLC
U.P.S. ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ ΠΑΡΟΧΗ ΙΣΧΥΟΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΠΑΡΑΓΩΓΑ ΖΕΥΓΗ
ΥΠΟΣΤΑΘΜΟΙ Μ.Τ.
ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ
ΔΙΚΤΥΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ LAN –WAN
COMPUTER ROOMS
ΔΙΑΝΟΜΗ ΗΧΟΥ – TV – SAT
ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ – PBX
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ
ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ CCTV
ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗ

Επίσης, σε συνεργασία με πιστοποιημένες τεχνικές, εταιρίες, κατασκευάζουμε εγκαταστάσεις:

– ΔΙΚΤΥΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ
– ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ
– ΥΔΡΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Το όραμά μας

Να εδραιώσουμε την θέση μας ως εταιρία ποιοτικών κι άμεσων υπηρεσιών σε περιφερειακό, αλλά και πανελλαδικό, επίπεδο.
Δείτε το και στο YouTube:
Shopping Cart
Scroll to Top